Menu
RSS
A+ A A-

I dalje T-OLE

I dalje T-OLE

I dalje T-OLE

Nije slučajno što je Tomislav Tole Karadžić umesto fudbalskog stručnjaka, za novog selektora imenovao (nije greška njegovi poslušnici su samo digli ruke), advokata, bez obzira što je on DIK, jebo te pun autobus, Dik Advokat i dolazi, zamislite molim Vas, iz Haga.
Zna čovek šta mu je potrebnije, baš kao onomad kad mu je Zvezda spremala metlu a on uhvaćen na jutarnjoj kafi ni manje ni više nego kod Predsednika Srbije i imenjaka po imenu i pripadnosti crno-beloj boji, Tomislava Nikolića.
Baš kao što je nešto ranije najglasnije i upornije oponente na čelu sa Savom Miloševićem (direktor mladjih kategorija FSS) ućutkao funkcijama u Fudbalskom savezu Srbije. Podsetimo, pre toga isti salto mortale izveo je sa „najvećim Srbinom" u Srbiji Dušanom Savićem koji je bio kupljen direktorskim mestom u Školi za pro licencu... Ili kao što je na frajerski način iskoristio i odbacio kao popušenu lulu „lažnog" kandidata za predsednika FSS" Dejana Stankovića koji je svesno (sigurna sam s obzirom na bliskost sa još većim velikanom, „vatrenim" Sinišom Mihajlovićem) ili nesvesno, što uostalom za ishod nije ni bitno, jer je fudbalska Srbija ponovo izigrana i ponižena i umesto da igra u Brazilu sedela uz TV aparate.
Tole koga ne vole je nezamenljiv (mlad i perspektivan i nadasve stručan) i nesmenjiv, pa nije ni slučajno što su neki pametniji od mene odavno rekli da će lakše pasti Milo Djukanović u Crnoj Gori nego njegov saplemenik i neuništivi Tole, ali ne dole na moru, već usred srpske prestonice.
Sve to u korist vlastite štete srpskog fudbala. Uostalom DIK je već uspeo locirati problem izjavom da „Srbi znaju igrati fudbal, ali ne znaju pobedjivati".
Tačno, Tole bi mogao, iako mi sve to već odavno znamo, da odgovori - ZAŠTO?
Ali da preskoči kafu u Predsedništvu Srbije, jer je opšte poznato da je „sasvim slučajno" mladji sin predsednikov, Branislav Nikolić u Toletov savez došao preko Humske a ne preko Andrićevog venca.
Ili je to ista ali druga strane palije koja „ubija" i koja bi i dalje da hapsi najveće legende našeg fudbala, gasi najveći srpski klub, i umesto da deluje kao fudbalska organizacija podseća na običnu prodavnicu nameštaj(a) iliti okreće pilu naopako i proziva crveno-belog premijera (kakav je to crni Zvezdaš) kojeg bi ja, zasigurno najveća Zvezdašica na svetu, onako poštenog i pravednog odmah poklonila Draganu Djuriću i Toletu Karadžiću pa neka prodaju svoj FSS i svoj Partizan, a ne našu (moju) Zvezdu.
Ps Tole neću posao u FSS, skromno tražim da najzad odeš sa mesta na kojem nikada nisi trebao ni biti.
Samo svoja Ana

 

Last modified onWednesday, 13 August 2014 06:55
back to top