Menu
RSS
A+ A A-

Babić sve bliži Marakani

Babić sve bliži Marakani

Babić sve bliži Marakani

Омладински репрезентативац Србије стиже на Маракану као велико појачање на штоперској позицији
ФОТО: УЕФА
Црвена звезда је са руководством Војводине договорила куповину Срђана Бабића, до потписа вишегодишњег уговора остало је још да договори услове сарадње са штопером омладинске репрезентације Србије! Сада је све до играча, ако пристане наставиће каријеру на Маракани.
Новосадском суперлигашу припашће обештећење од 350.000 евра, плус 20 одсто од наредног трансфера. Договор је постигнут на највишем нивоу. Црвену звезду су преговорима представљали Звездан Терзић и Славиша Кокеза, Војводину председник Зоран Шћепановић.
Бабић је од првог дана прелазног рока велика жеља шампиона. На почетку преговора чинило се да Звезда неће имати новац за једног од најталентованијих српских дефанзиваца, али како је време одмицало шансе су се повећавале. Организациони и финансијски проблеми Војводине сигурно су утицали у правцу одлуке да се направи договор са најтрофејнијим српским клубом.
Ангажовањем појачања из Војводине, првак Србије ће ставити тачку на потрагу за штоперима. Саво Павићевић, Богдан Планић и Дарко Лазић добијају велику конкуренцију. Овакав расплет требало би да значи да ће и Вукашин Јовановић на позајмицу или двојуну регистрацију, иако је са Бабићем чинио тандем централних дефанзиваца на шампионату у Мађарској

back to top