Menu
RSS
A+ A A-

Doktor odbio da pregleda Sladjanu Milošević

Doktor odbio da pregleda Sladjanu Milošević

Doktor odbio da pregleda Sladjanu Milošević


Rok ikona Slađana Milošević ne samo da je preživela pravu dramu zbog pada i preloma ključne kosti, šake i zgloba, već je navodno u takvom stanju imala probleme i sa lekarima, koji nisu želeli da je pregledaju.
Intervjue će davati tek kada potpuno ozdravi: Slađana Milošević | Foto: Petar Marković
Na njenoj zvaničnoj Fejsbuk stranici osvanulo je obaveštenje da je zbog odbijanja lekara iz Vojnomedicinske akademije u Beogradu da je primi pevačica morala da se leči privatno.
- Slađana Milošević je doživela težak pad i tom prilikom joj je povređeno celo telo, posebno grudna kost, zglobovi, šaka i nagnječeni su unutrašnii organi. Ugruvana i u modricama, javila se najbližoj bolnici. Međutim, dežurni ortoped i osoblje VMA, u čijoj blizini Slađana stanuje, odbili su da joj pruže prvu pomoć! Lekar se nije ni pojavio, a tehničarka je umetnici i njenom bratu odgovorila da pomoć potraži negde drugde. Ime lekara nismo još saznali. Slađana se za pomoć javila privatnim lekarima - stoji u saopštenju, uz napomenu:
- Od svih javnih ličnosti, humanitarni rad Slađane Milošević je posebno važan i javnosti poznat. Čitavom narodu je u najtežim situacijama pružala pomoć, okupljala dobročinitelje, umetnike, sama se odricala svog novca, organizovala dobrotvorne akcije, o čemu svedoče brojna priznanja koja je dobila.
Podsetićemo da je Slađana Milošević godinama sa svojom organizacijom u Americi, u saradnji sa Pravoslavnom crkvom, prikupljala donacije Srbiji u lekovima i zdravstvenoj opremi u vreme sankcija. Samo u jednom navratu, 1993. godine, uz njenu pomoć naši iseljenici su prikupili milion i po dolara u lekovima. Da li je moguće da nekom ko je toliko pomoći i dobra doneo ovom narodu lekar odbije da pruži prvu pomoć?! Ko su onda lekari Srbije? Da li se sme dozvoliti ovakva nehumanost?- stoji u saopštenju na društvenoj mreži.

More in this category: Guča ponovo na mapi sveta »
back to top